Portal

Portal

Syfilis, som engang var en årsag til ødelæggende epidemier, kan nu være effektivt diagnosticeret og behandlet med antibiotika. En Canadisk biotekselskab, Dybt Genomforskning , har været at eksperimentere med maskinen, læring og udvikling af lægemidler for de seneste 5 år. Specielt de har testet forskellige behandlinger for en sjælden genetisk sygdom ved navn Wilson Sygdom, der i øjeblikket har ingen behandlinger på markedet.
Sygdommen forhindrer kroppen i at fjerne kobber, som efterhånden hober sig op i organer og kan forårsage livstruende organskader og nogle gange fejl.

Spedalske folk, der var historisk set har undgået, fordi de havde en smitsom sygdom, og udtrykket "spedalske" stadig fremkalder social stigmatisering Frygten for sygdom kan stadig være en udbredt socialt fænomen, men ikke alle sygdomme, der vækker ekstrem social stigmatisering.

En af de værste symptomer, der er forbundet med betændelse eller kræft i bugspytkirtlen er svær kronisk smerte. Bugspytkirtlen smerter er vanskelige at behandle, fordi mange smertestillende midler viser sig at være ineffektive i bugspytkirtlen patienter. I en nylig undersøgelse, et team på det Tekniske Universitet i München (TUM) har opdaget årsagen til dette fænomen for første gang: en særlig neuroenzyme i kroppen er til stede i de nerver af orglet i høje koncentrationer.

Det har været kendt i mange år, at nogle sygdomme er arvelige. Der er andre medicinske betingelser, der synes at køre i familier, men der er ingen bevis for, at de faktisk er arvelige sygdomme.
Ofte nogle autoimmune sygdomme synes at køre i familier, men forskning har ikke fundet en genetisk sammenhæng på dette tidspunkt.

sundhed sundhedspleje livsstil kører

Følgende oplysninger fra det Amerikanske Academy of Pediatrics (AAP) liste over nogle af de mest almindelige barndom sygdomme og de godkendte behandlinger. De behandlinger, der diskuteres her, er baseret på videnskabelig evidens og bedste praksis. Der kan dog være grunde til, at din børnelæge har forskellige anbefalinger til dit barn, især hvis dit barn har en igangværende medicinsk tilstand eller allergi.

Din børnelæge vil diskutere eventuelle variationer i behandling med dig. Hvis du har nogen spørgsmål om passende pleje til dit barn, bedes du drøfte dem med din børnelæge.